Forening samler affald før, under og efter Royal Run

9. september 2021 Frivillige Skrevet af: Redaktion

Tæt på 18.000 løbere og 40.000 tilskuere stiller til start, når Royal Run skydes i gang på søndag. Søndrborg kan se frem til både folkefest, landsdækkende opmærksomhed og ikke mindst store mængder skrald og affald.

Derfor bevæbner en gruppe lokale sønderborgere sig med gribetang og tålmodighed og samler affald både før, under og efter den store folkefest.

Med i gruppen er 35 folk fra Folkebevægelsen mod affald i naturen og deres formand, Svend Erik Petersen. De får følgeskab af GF Fonden og otte medarbejdere fra GF Grænsen, der for en enkelt dag bytter forsikringsrådgivning ud med affaldsindsamling.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Målet med den her lille happening er selvfølgelig at rydde op og gøre Sønderborg pæn og ren igen efter Royal Run. Men vi håber også på, at vi med vores gule veste fra GF Fonden og gribetænger i hænderne kan skabe opmærksomhed omkring Folkebevægelsen og få både lokale og besøgende til at indse, at de skal stoppe med at smide affald”, siger Svend Erik Petersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Hver dag bliver der smidt eller efterladt alt for meget affald i både naturen og bybilledet. Det er rigtig skadeligt for miljøet og det er spild af de ressourcer, som affaldet faktisk indeholder. Det er dét, vi med vores bevægelse håber på at ændre lige så stille og roligt”.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...