Gå på opdagelse i Ringridermuseet

17. juni 2016 Sønderborg

Når du er i Sønderborg by, så er der mange gode grunde til at lægge vejen, så du får tid til et besøg i Ringridermuseet i Kirkegade.

Det gamle hus er fra 1643 og dermed det næstældste hus i Sønderborg. Det flot udsmykkede hus blev beskadiget under bombardementerne i 1864, men blev sat i stand igen.

“Vi har åben hver tirsdag fra 11-16 i juni, juli og august. Hvis I er en gruppe, der bedre kan på et andet tidspunkt, så kan I bare ringe”, siger seniorkomité-medlem Hans Struck, der har telefon 7442 7575.

Det er Seniorkomiteen, der passer Ringridermuseet, der har en flot udstilling, der fortæller hele ringridningens historie. Seniorerne er naturligvis altid parat til at fortælle de historier, der hører med.

Hjemmeside

Hvis du ønsker at fordybe dig i hele ringridningens historie, så kan Ringridermuseets hjemmeside anbefales. Her har især Erik Dall brugt oceaner af timer på at lægge relevante tekster og rigtigt mange billeder ind.

Hjemmesiden finder du HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...