Guderup og Egen har fået et bylaug

19. september 2018 Nordborg

Tirsdag  fik borgere i Guderup og Egen Sogn i fællesskab dannet et bylaug.

Et bylaug, som vil fremme de lokale interesser og initiativer, der bidrager til at styrke den samlende byudvikling og turistindsats i Guderup og Egen Sogn. Bylaugets formål er, at være med til at udvikle området til gavn for handel, kultur, bosætning, natur og turisme, skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse.

Det skal være attraktivt at bo i og besøge området og borgerne skal være stolte af at høre til der og være med til at udvikle de fem kardinalpunkter:

Artiklen fortsætter under annoncen

Byudvikling

Foreningsliv

Fritidsliv

Erhverv

Turisme

“Der var mødt 30 repræsentanter fra foreninger, erhvervsliv, institutioner og borgere generelt op på forsamlingshuset og sammen fik vi vedtaget nogle vedtægter og nedsat en bestyrelse, så nu er det bare med at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet – der er masser af spændende opgaver og potentialer der ligger og venter”, siger Guderup Bylaugs nye formand, Keld Aaes.

Den øvrige bestyrelse er:

Næstformand Hansjørgen Boe Bonde

Artiklen fortsætter under annoncen

Sekretær Lone Damm Hansen

Kasserer Peter Nebeling

Repræsentant for Institutionerne Thomas Philipsen

Bylauget opfordrer all fra området, der har ideer og lyst til at medvirke aktivt i bylaugets arbejde, om at henvende sig til bestyrelsen.

“Jo flere hoveder og hænder vi har, jo nemmere og sjovere bliver det at få ting til at ske”, siger Keld Aaes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...