Henning Carlsons epoke i NB slutter

6. juni 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Når den sidste turneringskamp i foråret 2016 fløjtes af, siger et ikon for seniorfodbolden i Nord-Als Boldklub stop. Holdleder for klubbens førstehold i flere end 25 år, Henning Carlson, har valgt at trække sig tilbage, for at nyde sit holdleder-otium.

Henning Carlson. Foto: NB

Henning Carlson. Foto: NB

Med Henning Carlsons stop er en epoke i Nord-Als Boldklub forbi.

Henning Carlson startede som holdleder i 1991 og har siden arbejdet sammen med ikke mindre end 13 trænere, som alle har været glade for at arbejde sammen med ham. Igennem de mange år har han opmuntret og klappet et hav af spillere på skulderren og lige netop det har altid været hans store styrke, skriver NB i en pressemeddelelse.

Henning Carlsons altid behagelige og muntre væsen, har givet mange unge, såvel som rutinerede spillere, lysten og viljen til at kæmpe og troen tilbage.

I 2011 modtog Henning CarlsonDBU Jyllands sølvnål for sit mangeårige frivillige lederarbejde, som udover holdledertjansen, stadigvæk indbefatter ugentlig hjælp ved NB´s lottospil samt diverse NB arrangementer.

Henning Carlsons sidste kamp som holdleder spilles lørdag den 18. juni på Grænsestadion i Kruså kl. 13.30.

Der er i øvrigt også mulighed for at tage afsked med Henning ved hjemmekampen på torsdag kl. 19 ved Nordals Idrætscenter.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk