Hold en festlig julefrokost med Broager Kultur

29. oktober 2018 Broager

Broager Kultur har igen i år arrangeret en festlig julefrokost i Broager Hallens sal, som vil være hyggelig og julepyntet til festen den 24 november.

Som et nyt tiltag har Broager Kultur hyret et live-band, som vil sikre den gode stemning hele aftenen. Det er Henriette Sonne, som tager en flok musikere med.

Der er stadig mulighed for at købe billetter til den festlige aften, skriver arrangørerne.

Der deltager på nuværende tidspunkt både private grupper og foreninger, lokale firmaer, medlemmer af Broager Kultur-gruppen samt crew fra den seneste koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der opfordres til at man griber fat i sin venneflok, sit firma eller sine naboer og får sig meldt til årets julefrokost.

Der er indgået aftale med Gråsten Taxi som vil holde klar når festen er forbi. Du skal bare melde ind om du har brug for en taxi.

Se menuen og TILMELD DIG HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...