Holm Sogneforening fejrede de første 40 år

4. maj 2018 Nordborg

Forleden kunne Holm Sogneforening fejre deres 40 års jubilæum.

Jubilæet blev fejret på foreningens tilholdssted, den gamle skole i Holm. Skolen blev overtaget af foreningen fra den daværende Nordborg kommune et par år efter, at skolen var blevet nedlagt i 1986, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Siden har den gamle landsbyskole været centrum for mange aktiviteter til glæde for byens borgere. Holm Lokalhistoriske Arkiv holder også til i bygningerne, og er en integreret del af foreningen. Ligesom mange andre større eller mindre grupper gør.

Til jubilæums arrangementet havde mere end 200 personer valgt at komme forbi. Man startede med åben reception fra kl. 16-18 og efterfølgende fællesspisning.

Der var tilmeldt 151 personer til fællesspisningen, så der var fuldt hus.

Den lokalhistoriske gruppe, havde  lavet en meget flot udstilling over foreningens virke de sidste 40 år, og den udstilling var der mange nuværende og tidligere Holmboere, der glædede sig over.

Byrådet var også repræsenteret, ligesom andre landsbylaug, havde valgt at kigge forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Vi vil hermed takke alle der deltog i vores jubilæum, og  endnu engang tak for alle de flotte gaver. Som et sidste indslag blev foreningen et æresmedlem rigere, idet Bente Rasmussen blev foreningens tredje æresmedlem efter mange års aktiv medvirken til foreningens aktiviteter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...