Kafé 93 og Genbrugsen fejrer de første 25 år

28. maj 2018 Nordborg

For 25 år siden startede Kafé 93 og Genbrugsen på initiativ af daværende sognepræst og ildsjæl Lene Johansen.

Ideen dengang var, at kaféen skulle være et åbent og rart mødested for områdets socialt udsatte og ensomme, hvor man kunne få et godt måltid mad i selskab med andre til en rimelig pris.

Lene Johansen og Bitten Clausen. Foto: Kafé 93.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Genbrugsen kunne man blive klædt på fra inderst til yderst for små penge. Overskuddet i Genbrugsen skulle være med til at finansiere måltiderne i kafeen. Alt sammen drevet af frivillige. Der er igennem de 25 år blevet fremstillet og spist rigtig meget god mad og solgt masser af gode genbrugsvarer til glæde for mange mennesker.

Selvom Havnbjerg-området i dag har skiftet karakter, er der stadig behov for et mødested for områdets beboere. kafeens og Genbrugsen nuværende 73 frivillige gør stadig væk en indsats af stor betydning for mange mennesker, skriver Kafé 93 i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jubilæet fejres lørag den 2. juni med forskellige aktiviteter fra kl. 9.30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...