Karin Dalager fortsætter som formand for Ældrerådet

18. januar 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det nyvalgte ældreråd i Sønderborg Kommune har nu konstitueret sig, og resultatet blev, at Karin Dalager, Brandsbøl, blev genvalgt som formand. En post hun også havde i sidste periode..

Ny næstformand er Thorkild Jacobsen, Sønderborg og ny budgetansvarlig i rådet blev Jytte Boysen, Vester Sottrup.

Det nye ældreråd består ud over de nævnte af Anna Elisabeth Aagaard, Købingsmark, Britta Kubiak, Adsbøl, Marianne Nehm, Asserballeskov, Ulla Hoeck Pedersen, Broager, Bruno Clausen, Notmark, og Hanne Grønborg, Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye ældreråds første møde bød ud over konstitueringen på en drøftelse af, hvilke emner rådet vil sætte primært fokus på i den kommende fireårige periode. Medlemmerne blev enige om, at udpege områderne ensomhed, demens og velfærdsteknologi, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse,

”Demens og velfærdsteknologi var også fokusområder i sidste periode, og det er fortsat områder, hvor der er brug for både at følge med i udviklingen og pege på udfordringer. Vores tredje emne i sidste periode var medicin, men vi vurderer nu, at indsatsen for at minimere fejl i forhold til medicindosering er sat i system og fungerer. Derfor vil vi i stedet se på ensomhed blandt ældre. Det ser vi som et stigende problem og derfor vil vi tage det op”, siger Karin Dalager.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

19. juli 2024 112, Sønderborg

Indbrudstyven fik ikke noget med sig

19. juli 2024 112

Natten mellem onsdag og torsdag var der indbrud i en garage på Lambjergskovvej i Vollerup. “Gerningsmanden havde brudt døren til garagen op og det er tydeligt, at han har været indenfor. Men det ser ikke ud til, der er stjålet noget”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...