Klaus Vig Kjærgaard er Årets NB’er 2017

13. november 2017 Nordborg

Klaus Vig Kjærgaard er en rigtig NB’er.

At være en rigtig NB’er er en slags følelse og et tilhørsforhold, som gør at man simpelthen ikke kan lade være med at give en hånd med når klubben har brug for det og at man gør det med glæde. Dette passer indiskutabelt på Klaus Vig Kjærgaard.

I weekenden blev han kåret som Årets NB’er 2017.

Han har altid været frivillig hjælper ved diverse NB-arrangementer såsom Julebal, Fest i By, damefrokost, Skolecup, Lotto etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2010 startede han sin lederkarriere i klubben, hvor han netop trådte til, da der ekstraordinært var brug for en ny formand for seniorafdelingen pga. en trænerrokade. Klaus Vig Kjærgaard tog ansvaret i stiv arm og udførte jobbet på bedste vis i syv år indtil udgangen af 2016, skriver Nord-Als Boldklub i en presssemeddelelse.

Klaus Vig Kjærgaard var en dygtig og klog formand for seniorafdelingen og havde altid fingeren på pulsen omkring hvad spillerne gik og tænkte og følte. Desuden var han som formand med til at føre klubbens 1. hold op i serie 1, grundlægge succesen med kampprogrammer, som stadigvæk sælges på stadion og med til at sikre en masse goder for seniorspillerne.

Klaus Vig Kjærgaard gjorde tingene på sin helt egen stille facon, som fungerede for ham og for hele afdelingen.

Han fortsatte hvervet som formand for seniorafdelingen, indtil han var sikker på, at den rigtige afløser var fundet og nærmest inden Klaus Vig Kjærgaard var fratrådt formandsskabet, sagde han ja tak til nye opgaver i Old Boys afdelingen og som klubbens repræsentant i FC Sønderborg.

For Klaus Vig Kjærgaard har fodbolden fyldt meget siden han var dreng og for den lille, hurtige og tekniske spiller har Nord-Als Boldklub altid fyldt og betydet meget. Klaus Vig Kjærgaard har stort set hele sin ungdom og seniorkarriere spillet i de røde og sorte farver, kun afbrudt af et ophold i Sønderborg, da ambitionerne og evnerne rakte længere og et kort ophold i Esbjerg, da studiet kaldte.

Klaus Vig Kjærgaard har på banen og i omklædningsrummet altid været en vigtig brik og rigtig holdspiller.

Netop det at være en holdspiller kendetegner også en rigtig NB’er. Klaus Viog KLjærgaard er en af den slags mennesker, som gerne giver noget af sig selv for, at andre kan opnå noget større. Desuden træder han altid til, hvor der er brug for hjælp og siger meget sjældent nej og netop disse kvaliteter er guld værd i foreningslivet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk