Kom til SOS, Jazz og Brunch i Café Alsion

31. august 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Kom med til SOS, Jazz og Brunch til fordel for SOS Børnebyerne lørdag den 29. september mellem kl. 11 og 13..

Traditionen tro har SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg musik- og bruncharrangement på Cafe Alsion sidst i september.

Hr. Jensens Jasskapel spiller igen i år til fordel for SOS Børnebyerne.

I år bliver det i en sammensætning de kalder Frk. Jensen.

Hr. Jensens velspillende jazzband spiller traditionel jazzmusik og er berømt/berygtet for den tilbagelænede og humoristiske måde de enkelte numre præsenteres og kædes sammen på.

Artiklen fortsætter under annoncen

SOS Børnebyernes lokalgruppe kan i år fejre sit 10 års jubilæum.

Billeder fra 55 børnebyer

I den anledning får vi besøg af SOS bestyrelsesmedlem, Esther Jensen, som gennem de seneste mange år har rejst verden rundt på motorcykel. Hun vil fortælle og vise billeder fra sine besøg i 55 børnebyer i 39 forskellige lande.

Og så glæder vi os til at høre to unge musikere fra Sønderborg Musikskole, Mads på guitar og Christine med sang, som afslutning på arrangementet. De optrådte for nylig på Kulturnatten og fik stor anerkendelse for deres musik, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra arrangementet går til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodia. Flere af lokalgruppens medlemmer har besøgt Børnebyer i de to lande. De kan fortælle om de gode projekter, som Danmark bl.a. er med til at finansere.

SOS, Jazz og Brunch finder sted på Cafe Alsion lørdag den 29. september kl. 11-13.

Billetter kan købes hos Café Alsion, Sønderborg Turistkontor eller via MobilePay hos Lone Junker Hansen på tlf. 30 63 89 95

 

Artiklen fortsætter under annoncen