Kultur er vigtigt på den lange bane

24. juni 2013 Kultur

Sønderborg er i front, når det gælder kinesisk kultur. Ambassadøren og højtstående medarbejdere fra den kinesiske ambassade gæster hyppigt byen, som de har fået et særligt forhold til.

– De første to ting, der kommer frem i mit hoved, er Project Zero og 2017-arbejdet, siger ambassadens kulturattache, Li Jinsheng.

Han har netop gæstet Sønderborg. Han husker sit første besøg til byen for to år siden, da den første, officielle afholdelse af kinesisk nytår stod for døren. Da Sønderborg og ambassaden i år gentog succesen, var nytåret vokset til en fyldt koncertsal i Alsion og en velbesøgt kulturuge med mange tilbud til børn og voksne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur er med til at styrke det tillidsforhold, som gøder jorden for, at flere af vort områdets virksomheder kan fremme deres forretningsforbindelser i Kina.

– Det er dejligt at se, hvor hurtigt Sønderborg har taget arrangementet til sig. Så det fortsætter vi med. Det bliver en tradition, at vi fejrer kinesisk nytår her, siger Li Jinsheng.

Som kulturansvarlig kan han ikke underdrive kulturens betydning, når der skal knyttes langvarige, positive bånd mellem lande.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...