Ligeværd i Sønderborg forlader netværket Ligeværd

9. maj 2018 Sønderborg

Ligeværd i Sønderborg forlader Landsforeningen Ligeværd fra den 1. juni og det stod klart under tirsdagens generalforsamling i Ligeværd i Sønderborg, hvor alle – på nær en enkelt, der hverken stemte for eller imod – ville have den lokale forening ud af netværket.

Navnet skifter fra Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg til Ligeværd Sønderborg.

“Vi har ingen glæde eller gavn af landsforeningen, der hidtil blot har opkrævet kontingent for os, hvilket de tog sig godt betalt – og så har landsforeningen udgivet et blad, men det kommer ikke længere ud i postkasserne”, siger Jørn Thrane, formand for Ligeværd i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre lokalforeninger har også forladt landsforeningen og ifølge Sønderborg-formanden er flere på vej væk.

Foreningsfællesskabets formand

Jørn Lehmann kan ifølge Ligeværd i Sønderborg ikke længere sidde som formand i landsforeningens foreningsfællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jørn Lehmann er via sit medlemskab hos os i Sønderborg valgt som formand i foreningsfællesskabet i Ligeværd og agter de at følge reglerne, så skal han træde ud den 1. juni – og han kan så melde sig ind i en anden lokalforening og opstille til den næste generalforsamling i Landsforeningen Ligeværd”, siger flere af bestyrelsesmedlemmerne i Ligeværd Sønderborg.

Det betyder, at Ligeværd Sønderborgs exit har konsekvens for hovedorganisationen.

Bestyrelsen

På generalforsamlingen blev Poul Nielsen valgt ind i den lokale bestyrelse som ny ved bordet – og formand Jørn Thrane blev genvalgt og det samme gjorde Allan Mortensen, Christina Poulsen og revisor Preben Kragh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeværd i Sønderborg hjælper familier, som har børn og unge med særlige behov.

Læs mere om foreningens arbejde HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...