Ligeværd i Sønderborg forlader netværket Ligeværd

9. maj 2018 Sønderborg

Ligeværd i Sønderborg forlader Landsforeningen Ligeværd fra den 1. juni og det stod klart under tirsdagens generalforsamling i Ligeværd i Sønderborg, hvor alle – på nær en enkelt, der hverken stemte for eller imod – ville have den lokale forening ud af netværket.

Navnet skifter fra Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg til Ligeværd Sønderborg.

“Vi har ingen glæde eller gavn af landsforeningen, der hidtil blot har opkrævet kontingent for os, hvilket de tog sig godt betalt – og så har landsforeningen udgivet et blad, men det kommer ikke længere ud i postkasserne”, siger Jørn Thrane, formand for Ligeværd i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre lokalforeninger har også forladt landsforeningen og ifølge Sønderborg-formanden er flere på vej væk.

Foreningsfællesskabets formand

Jørn Lehmann kan ifølge Ligeværd i Sønderborg ikke længere sidde som formand i landsforeningens foreningsfællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jørn Lehmann er via sit medlemskab hos os i Sønderborg valgt som formand i foreningsfællesskabet i Ligeværd og agter de at følge reglerne, så skal han træde ud den 1. juni – og han kan så melde sig ind i en anden lokalforening og opstille til den næste generalforsamling i Landsforeningen Ligeværd”, siger flere af bestyrelsesmedlemmerne i Ligeværd Sønderborg.

Det betyder, at Ligeværd Sønderborgs exit har konsekvens for hovedorganisationen.

Bestyrelsen

På generalforsamlingen blev Poul Nielsen valgt ind i den lokale bestyrelse som ny ved bordet – og formand Jørn Thrane blev genvalgt og det samme gjorde Allan Mortensen, Christina Poulsen og revisor Preben Kragh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeværd i Sønderborg hjælper familier, som har børn og unge med særlige behov.

Læs mere om foreningens arbejde HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...