Lions Als klar med deres tombola den 1. december

19. november 2018 Sønderborg

Den 1. december mellem kl. 10 og 15 er Lions Als klar med den årlige tombola i Perlegade.

Igen i år har rigtig mange butikker i Sønderborg og Omegn sponsoreret over 100 flotte gevinster og det er smukke smykker, Royal Copenhagen-krus, teaterbilletter, middag på Scandic, Kay Bojesen-figurer, håndklæder, diverse gavekort, to billetter til Als Revyen samt meget mere.

Der er to hovedpræmier.

Den ene er to  billetter til Sønderborg Sommer Revy og den anden er en overnatning på et valgfrit Hotel Scandic i Norden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Als har udelukkende kvindelige medlemmer.

Hele overskuddet går ubeskåret til velgørenhed via socialt og forebyggende arbejde fortrinsvis til kvinder i alle aldre samt unge og børn i lokalområdet.

Vi håber på stor opbakning og glæder os til at se rigtig mange omkring tombolaen på gågaden, skriver Lions Als til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...