Lions Als klar med deres tombola den 1. december

19. november 2018 Sønderborg

Den 1. december mellem kl. 10 og 15 er Lions Als klar med den årlige tombola i Perlegade.

Igen i år har rigtig mange butikker i Sønderborg og Omegn sponsoreret over 100 flotte gevinster og det er smukke smykker, Royal Copenhagen-krus, teaterbilletter, middag på Scandic, Kay Bojesen-figurer, håndklæder, diverse gavekort, to billetter til Als Revyen samt meget mere.

Der er to hovedpræmier.

Den ene er to  billetter til Sønderborg Sommer Revy og den anden er en overnatning på et valgfrit Hotel Scandic i Norden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Als har udelukkende kvindelige medlemmer.

Hele overskuddet går ubeskåret til velgørenhed via socialt og forebyggende arbejde fortrinsvis til kvinder i alle aldre samt unge og børn i lokalområdet.

Vi håber på stor opbakning og glæder os til at se rigtig mange omkring tombolaen på gågaden, skriver Lions Als til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...