Michael B. Nielsen gik en frisk tur fra Skagen til Sønderborg

17. marts 2018 Sønderborg

Michael B. Nielsen kan godt li’ at gå lange ture – og den seneste tur var en seksten dage lang vandring på 629,22 kilometer fra Skagen til Sønderborg.

På Facebook skriver han:

Jeg købte en løbevogn for at komme tættere min drøm om den lange gåtur, testede vognen her i nærområdet og det gik fint. Jeg havde længe tænkt at jeg gerne ville vandre en lidt længere tur, men har nogle udfordringer med ryggen i at gå med ret meget bagage i rygsækken.

Od den 1. marts kl. 7.36 steg jeg på toget i Sønderborg med retning mod Skagen med tanke om at gå til Hirtshals for så at følge Hærvejen til Padborg og så videre hjem til Sønderborg.

Jeg havde sat 30 dage af til tyren, men lørdag kl.11.02 gik jeg over broen i Sønderborg med 629,22 kilometer i benene. 37,01 kilometer om dagen i gennemsnit, en overnatning i telt, ni overnatninger i shelter og seks overnatninger på Hærvejsherberge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...