Mødrehjælpen åbner for tilmeldinger til Måltidet

25. maj 2018 Sønderborg

Nu starter Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg en ny aktivitet op. Vær med i aktiviteten, Måltidet, hvor børnefamilier mødes for at lave mad sammen og spise sammen. Det er gratis at deltage, og du kan stadig nå at tilmelde dig og din familie.

Nye venskaber mellem både børn og voksne kan opstå, mens munde og maver bliver fyldt af sund og inspirerende mad. Det er tanken bag et nyt initiativ i Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg, som starter op tirsdag den 8 maj.

Måltidet er en gratis aktivitet og henvender sig til børnefamilier med børn i alderen 5-14 år og deres søskende. Aktiviteten foregår tirsdage i ulige uger fra kl. 17-19 i Humlehøj-Skolens skolekøkken, indgang i hjørnet fra parkeringspladsen ved Humlehøjhallen.

Vil du være med?

Hvis du har lyst til at være med, så tilmeld dig ved at sende en SMS til mobilnummer 4264 0491. Når vi har modtaget og behandlet din tilmelding, vil du få besked på, om du og din familie kan tilbydes en plads på Måltidet.

Ved tilmelding skal du oplyse:

  • Kontaktpersons navn, adresse, postnummer og by
  • Kontaktpersons mobilnummer
  • Kontaktpersons e-mail
  • Antal voksne
  • Antal børn, der skal deltage
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Navne og alder på alle deltagere
  • Skriv gerne hvorfor du vil deltage i Måltidet

Frivillige hjælpere

”Vi håber at høre fra frivillige, som har lyst til at lave mad i fællesskab med familierne. Man behøver ingen særlige kvalifikationer; det vigtigste er, at man har lyst og tid til at være til stede over for børnefamilierne, som benytter Mødrehjælpens tilbud,” siger Joan Kaalby, ansvarlig for aktiviteten Måltidet i Sønderborg.

Helt konkret bliver opgaverne for frivillige at beslutte, hvad dagens menu skal være, at købe ind til Måltidet, og at være sammen med familierne om at lave og nyde måltidet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har lyst til at være frivillig, så kontakt Joan Kaalby ved at sende en SMS til mobilnummer 4264 0491.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...