Mødrehjælpen fejrer det første år

24. maj 2018 Sønderborg

I butikken på Perlegade glæder man sig til at fejre et års fødselsdag den 7. juni. Hele dagen serveres der kagemand, kaffe og saftevand og fra 14.30 – 16.30 kommer Finn og laver ballondyr til børnene.

Ud over at drive den fine butikhar der også været en hel række aktiviteter for Mødrehjælpens målgrupper siden lokalforeningen så dagens lys i foråret 2017. ”

“Det har været et forrygende første år,” siger lokalforeningens formand Lisbet Skyum.

”Vi har været i kontakt med så mange dejlige børnefamilier, og vi glæder os over, at butikken er i god gænge, så overskuddet også kan bidrage til de forskellige aktiviteter”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lisbet Skyum glæder sig også over, at så mange ønsker at være frivillige i Mødrehjælpen.

”Vi er meget glade for alle vores frivillige. De er så positive og entusiastiske”.

Men Lisbet lægger ikke skjul på, at man godt  kunne godt bruge flere frivillige i lokalforeningen.

”Vi kunne godt bruge lidt flere hænder, ikke kun i butikken, men også til vores mange aktiviteter”.

Alle i Mødrehjælpen arbejder naturligvis gratis, så hver en tjent og doneret krone går ubeskåret til vores aktiviteter, fortæller Lisbet Skyum, og videre siger hun, at Mødrehjælpen – for at kunne hjælpe – er helt afhængig af, at der doneres velholdt børnetøj, legetøj og børneudstyr til salg i vores butik, og at der doneres penge til Mødrehjælpens gode formål. ”Vi vil gerne benytte fødselsdagen til at sige tak til alle, der på den ene eller anden måde har støttet vores arbejde med disse donationer her i vores 1. leveår” siger Lisbet Skyum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at drive butik og lave aktiviteter ønsker Lisbet Skyum også at gøre opmærksom på den rådgivningsvirksomhed, der er en stor del af Mødrehjælpens arbejde. Det er de fire Mødrehjælpshuse i København, Århus, Odense og Ålborg, der tager sig af det, og når man bor i Sønderborg, foregår det via chat eller telefon.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk