Multikunstneren Jes Nordby har lavet årets ringriderplakat

14. juni 2018 Sønderborg

Det er den internationalt kendte multikunstner Jes Nordby, der er manden bag årets ringriderplakat i Sønderborg.

Motivet vil både pryde de mange plakater, som hænges op rundt om i hele området og være på programforsider og sanghæfter.

Jes Nordby, der bor i Sønder Stenderup ved Kolding, har gennem flere end 40 år arbejdet med billedkunst og hans værker har været udstillet på adskillige gallerier herhjemme og internationalt i bl.a. New Orleans, New York, San Francisco og London.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tegner verden ved at reflektere over dens forskellige fænomener, tage elementer ud af deres vante sammenhæng, tegne dem ned i en ny, der resulterer i skitser, der kan kædes sammen i det uendelige, så alle mine billeder bliver små dele i en større sammenhæng”, siger Jes Nordby i en pressemeddelelse fra Ringriderfesten.

Det er netop den tilgang, der gør Jes Nordbys kunstværker helt specielt. Man kan hele tiden opleve noget nyt. Det er med til at skabe en debat, og sådan vil det med stor sandsynlighed også blive med årets ringriderplakat.”Da vi så plakaten første gang skabte den intern debat i komiteen, men da vi tog den i nærmere øjesyn, blev vi enige om, at det er den helt rigtige til årets ringridning. Den er med mange symboler udfordrende og vil helt sikkert være med til at gøre vores 130 års jubilæum til en mindeværdig begivenhed”, siger Lars Dalmar Johansen, der er formand for presse- og sponsorkomiteen, som har ansvaret for valget af ringriderplakater

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...