Nu kan der søges penge fra I. P. Nielsen Fonden

22. marts 2018 Sønderborg

Det er nu, der skal sendes ansøgninger til I. P. Nielsen Fonden.

Fonden, som er skabt på basis af salget af I.P. Nielsen-hjemmet i Sønderhav, har i sine første 10 leveår uddelt ca. 2,5 mio. kr.

Fristen for at søge om støtte ved dette års uddeling er den 1. maj, og alle projekter, som styrker børn og unges sønderjyske identitet, kan søge.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Foreninger og organisationer, der ønsker at komme i betragtning, skal sende deres ansøgning med beskrivelse af projektet og et budget til fondens sekretær, Tove Wilhelmsen på twil@sonderborg.dk. Sønderborg Kommune er sekretariat for fonden.

Fondsbestyrelsen vil derefter behandle ansøgningerne og give ansøgerne en tilbagemelding i løbet af juni. De, der er heldige at modtage et legat, bliver inviteret til legatuddelingen, som i år finder sted på Restaurant Bind – selve huset, hvis salgssum udgør fondens grundkapital.

Legatmodtagerne har igennem årene primært været idrætsforeninger og spejderorganisationer, men også andre organisationer og institutioner har fået del i pengene. Fælles for modtagerne er imidlertid, at de  har søgt til ”projekter, hvor der lægges vægt på oplevelser og læring, der understøtter børn og unges sønderjyske identitet i en globaliseret verden, og som udvikler deres sociale færdigheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...