Odd Fellowlogens kvinder gav 30.000 kroner til andre

9. december 2017 Sønderborg

Fredag eftermiddag var en del af kvinderne fra Odd Fellowlogen Veritas i Sønderborg samlede i lokalerne tæt på Sønderborg Slot – og årsagen var, at de var i gavehumør.

Janina Mathiessen, der står for Børnenes Jul fik 10.000 kroner i støtte af Odd Fellowlogen.

“Jeg holder en juletræsfest for 15 familier og arbejder blandt andre sammen med Borgen, hvor der er et gavejuletræ med ønsker fra børnene, jeg har inviteret”, siger Janina Mathiessen. Alle 155 ønsker på træet var indfriet på bare tolv dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på modtagersiden var også en repræsentant fra Cancerramte Børn, der arbejder for at give nogle oplevelser til de familier, der har et kræftramt barn.

“De familier, som vi møder, vil gerne have mere tid sammen end blot en enkelt eftermiddag ind imellem. Så vi vil bruge de 10.000 kroner på en weekend, hvor der bor to familier i hvert feriehus i Gråsten – og det er 14 familier, der får en fantastisk oplevelse”, siger repræsentanten fra Cancerramte Børn.

Mødrehjælpen i Sønderborg hjælper sårbare familier gennem arrangementer og aktiviteter – og her vil de 10.000 kroner fra Odd Fellow betyde en hel del.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...