På onsdag åbner Lions det årlige bogmarked

9. februar 2018 Sønderborg

Lions Club Sønderborgs er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til det årlige bog- og plademarked, hvor der vil være flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD’er, der købes af sønderborgerne.

“Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg laver for at samle penge ind til humanitære formål”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

“De penge Lions samler ind, de går direkte til humanitære formål, og ikke én eneste krone går til administration”, siger han videre.

 

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 14. februar kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag kl. 10:00 til 17:00 og lørdag den 17. februar kl. 10:00 til 12:00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...