På onsdag åbner Lions det årlige bogmarked

9. februar 2018 Sønderborg

Lions Club Sønderborgs er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til det årlige bog- og plademarked, hvor der vil være flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD’er, der købes af sønderborgerne.

“Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg laver for at samle penge ind til humanitære formål”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

“De penge Lions samler ind, de går direkte til humanitære formål, og ikke én eneste krone går til administration”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 14. februar kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag kl. 10:00 til 17:00 og lørdag den 17. februar kl. 10:00 til 12:00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...