Poul Lyngkilde og Peter Glock tildelt DBU Jyllands hæderstegn

13. november 2017 Nordborg

Peter Glock og Poul Lyngkilde er begge indbegrebet af Nord-Als Boldklub.

De har begge været med helt fra starten i 1969, hvor klubben blev grundlagt via en fusion mellem Nordborg Idrætsforening og Havnbjerg Idrætsforening. De er begge udnævnt som æresmedlemmer i Nord-Als Boldklub.

Peter Glock har gennem sin tid haft mange lederposter i klubben, hvoraf tre bør fremhæves; formand for Nord-Als Boldklub fra 1991-2001, ungdomsformand fra 1977-1984 og bestyrelsesmedlem i næsten 25 år. Peter Glock er på flere områder stadigvæk aktiv i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul Lyngkilde har haft mange kasketter på gennem sin tid i Nord-Als Boldklub, hvor han bl.a. har været formand for seniorafdelingen i 8 år, bestyrelsesmedlem i 10 år og leder af den frivillige aktiv-gruppe i 9 år. Poul Lyngkildeer stadig en aktiv del af klubben og Fest i By.

De er begge den slags støbninger som altid giver en hånd med, ikke kun til glæde for hele klubben, men også for lokalsamfundet, skriver boldklubben i en pressemeddelelse.

Deres indsats gennem 50 år ved Fest i By i Nordborg har gennem flere generationer gjort glæde og gavn i hele byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byfesten startede allerede i 1967 og her var Peter Glock  og Poul Lyngkilde naturligvis med, altså inden Nord-Als Boldklub blev stiftet. Siden da har de brugt enormt mange frivillige timer i Nord-Als Boldklub og derfor var tildelingen af DBU Jyllands hæderstegn mere end fortjent.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...