Præmier fra GF Forsikring til krolf-vinderne

21. juni 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fra midt på tirsdag formiddag til et pænt stykke ud på eftermiddagen blev den årlige GF-turnering spillet i Sønderborg Krolfklub, som har i omegnen af 70 medlemmer.

Spillerne er fordelt i en A, B og en C-gruppe, så der var altså hele tre sæt medaljer på spil – og hertil en masse vin til blandt andre de, der lavede hole in one.

“I gruppe A er det Carsten Jensen, der vandt guld, mens Poul Bonniksen spillede sig til sølv. Nummer tre og fire blev henholdsvis Erik Tækker og Hans Philipsen”, siger krolfformand  Børge Georgi ved præmieoverrækkelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I gruppe B tog Svend Åge Andresen sig af guldet, sølv fik Jytte Kjær, bronzemedaljen skulle Frede Petersen have med hjem – og den utaknemlige 4. plads gik til Mogens Nielsen.

Olav Stampe Jørgensen har guldmedaljen fra C-gruppen, Bodil Dall fik sølv, Gerda Hansen bronze og nummer fire blev Kurt Schulz.

“Krolf er alletiders, fordi vores medlemmer hygger sig med spillet. Det giver os noget at samles om – og så er der jo ingen af medlemmerne, som sidder alene hjemme på spilledagene”, siger Børge Georgi til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi mødes, så sørger medlemmerne for det allervigtigste – nemlig den gode stemning”.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...