Reception viser at ledige nu kan få glæde af Senior Erhverv i Sønderborg

18. september 2018 Sønderborg

Den frivillige forening, Senior Erhverv, der hjælper det grå guld i arbejde, har fået lokaler på Stenager 2 i Sønderborg og her er ledige – som har rundet de 50 velkomne til at kigge indenfor på hverdage mellem 9 og 13.

Virksomhedsejere og andre interesserede er naturligvis også velkomne.

“Vi vil gerne fejre, at vi er flyttet ind og det gør vi med en reception onsdag den 10. oktober mellem kl. 9.30 og 14”, siger Peder Luckmann, som er frivillig.

Senior Erhverv er en landsdækkende forening, der formidler ledige job til de aktive jobsøgende – og det er frivillige, der står for aktiviteterne i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flere af de ledige på plus 50 er det, som vi kalder blæksprutter. De kan mange ting, men er ikke eksperter i noget”, siger Peder Luckmann til SønderborgNYT. Nogle bliver guidet til nogle kurser, der kan hjælpe dem videre.

Tallene på landsplan siger, at knap halvdelen af de ledige, der bliver en del af Senior Erhverv, kommer i arbejde.

Senior Erhverv har kontakt med cirka 100 ledige.

“Og vi har kontakt til flere virksomheder og det er vigtigt, fordi ledige job som regel bliver besat gennem netværk og ikke gennem stillingsannoncer”, siger Peder Luckmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

På hjemmesiden senior50.dk kan virksomhederne læse, hvilke kvalifikationer, der er blandt de ledige hos Senior Erhverv.

Samme sted kan ledige læse mere om, hvad Snior Erhverv har at tilbyde.

“Og lige nu arbejder vi på at samle en lille gruppe frivillige, der kan tage rundt i endnu flere virksomheder og fortælle, hvad det er, vi kan tilbyde virksomheder i Sønderborgområdet”, siger Peder Luckmann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...