Ringriderfesten: Masser af liv på græsset om lørdagen

16. juni 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der er kun tre uger til årets store begivenhed i Sønderborg, Ringriderfesten, begynder.

“Og det bliver igen med 500 ryttere i optoget og det glæder vi os til”, siger rittmester Hans Otto Ewers på Ringriderfestens pressemøde.

Ringriderfesten skal både holde fast i traditioner og forny sig – og det er lykkedes det ene år efter det andet.

“Og i år er der også fornyelser og en af dem er hestetræk, som finder sted foran tribunerne på pladsen”, siger rittmesteren. Hestetræk går ifølge Hans Otto Ewers ud på at rytteren skal styure hesten gennem nogle forhindringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en anerkendt sport i rytterforbund”, siger han.

“Der skal også hunde med i år – og det er nogle hundeejere, der vil lave en agility-opvisning foran tribunerne. Og Ringriderfestens gæster er velkomne til at tage deres egne hunde med og prøve banen. Der er instruktører, som er klar til at vejlede og guide”, siger Hans Otto Ewers.

Lørdag skal der også danses Linedance ved tribunerne – og det er også lørdag, der skal være loppemarked.

Du kan læse meget mere om Ringriderfesten HER

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...