Skynd dig – Ringriderfesten har ikke så mange lodsedler tilbage

28. maj 2018 Sønderborg

Har du endnu ikke købt en eller flere af Ringriderfestens lodsedler, så skal du slå til, når du møder en af sælgerne, for salget går over al forventning.

“Det store spørgsmål er, om vi kan melde alt udsolgt inden selve Ringriderfesten”, siger Asger Sandhøj Jørgensen, formand Lotteri- og Tombolakomiteen.

Interessen for Ringriderfestens lodseddel har aldrig tidligere været så stor, som den er i år. Baggrunden er, at hovedgevinsten er en smart rød Citroen C1 med kaleche fra autoforhandler Erling Høi-Nielsen. Og mulighederne for at vinde bilen er 1 til 15.000 – med andre ord er vinderchancen væsentlig større end i noget andet lotteri, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lodsedlerne sælges af flere af byens foreninger og foreninger, der allerede har efterlyst flere billetter, fordi salget går virkelig godt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...