Sønderborgensere gav penge til Red Barnet

2. september 2018 Sønderborg

Søndag havde Red Barnet sin landsdækkende indsamling, hvor der blev samlet penge ind til at hjælpe børn i flygtningelejre og også til hjælp til udsatte børn i Danmark.

“Der var 61 indsamlere tilmeldt i Sønderborg, hvor vi dækker den tidligere Sundeved kommune, Augustenborg og Sønderborg by”, siger formand for Red Barnet i Sønderborg Bente Lauritzen. Hendes mand, borgmesteren, havde fået en rute og Bente Lauritzen sad i Frivillighedens Hus, hvor hun sammen med et par stykker mere fra bestyrelsen, tog imod de indsamlede penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er desværre sådan, at en del af de mennesker, der havde meldt sig som indsamlere, havde meldt afbud, så der var ikke 61, men 46 ruter, der blev dækket.

Børn stolte over at samle ind

“Og jeg glæder mig over, at der var 46 mennesker, der brugte tid på en god sag”, siger Bente Lauritzen til SønderborgNYT. Flere af indsamlerne havde børn med på turen og de var rigtigt stolte, da de sad og hjalp med at tælle de penge, de havde samlet ind.

“Det var sjovt at samle ind”, siger Lea, som bare havde spurgt de mennesker, hun ringede på hos, om de ville hjælpe børn, der har det svært. Hun nåede sammen med Bente Lauritzen frem til, at der var 618 kroner plus et ukendt beløb fra MobilePay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hannah samlede ind for tredje gang og hun kunne stolt aflevere 1.219 kroner plus MobilePay-pengene.

Borgmesteren kom op på 972 kroner plus MobilePay og 13 Euro.

Alt i alt blev der talt 33.556 kroner sammen og så er der otte indsamlere, der ikke har afleveret deres beløb.

“Dem kontakter jeg”, siger Bente Lauritzen, der havde udstyret alle indsamlere med et diplom, kaffe, juice og kage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...