Soroptimisterne inviterer til julemarked

20. november 2017 Sønderborg

Soroptimisterne slår igen i år dørene op for det traditionsrige julemarked – denne gang på Perlegade 42 – lige ved siden af Vaffelboden.

I hyggelige rammer er der salg af hjemmelavede lækkerier, smukke juledekorationer, gode lopper, brugt mærkevaretøj og meget mere.

Ved køb af en lodseddel til 25 kr. eller tre for 50 kr. kan man deltage i lodtrækningen om mange flotte præmier sponsoreret af byens forretninger og virksomheder.

Åbningstiderne vil være fredag den 24. november fra kl. 14 og lørdag den 25. fra kl. 11, skriver Soroptimisterne i en pressemeddewlelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge dage vil der være åbent så længe, der er kunder i butikken.

Ugen efter vil der være åbent tirsdag til fredag fra kl. 14. lørdag fra kl. 11.

Soroptimist International er et globalt netværk af kvinder, der arbejder for kvinders og pigers liv og rettigheder – både i Danmark og internationalt.

Overskuddet fra årets julemarked går til klubbens indsatsområder, hovedsageligt i lokalområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...