SOS Børnebyerne: Hyggetimer i Alsion i en god sags tjeneste

29. september 2018 Sønderborg

SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg fik lørdag besøg af SOS bestyrelsesmedlem, Esther Jensen, som gennem de seneste mange år har rejst verden rundt på motorcykel og besøgt 55 børnebyer i 39 lande.

De mange ture fortalte hun oim i Alsion, hvor SOS Børnebyerne havde inviteret til Jass og Brunch. Og naturligvis var det de muntre herrer i Hr. Jensens Jasskapel, der leverede herlig ‘jass’.

Sidst i arrangementet optrådte to unge musikere fra Sønderborg musikskole, Mads på guitar og Christine med violin og sang.

Husflidsskolen havde sat flere af deres trækunstværket frem indtægterne gik – ligesom billetsalget – til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodia.

Du kan se BILLEDER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...