SOS Børnebyerne: Hyggetimer i Alsion i en god sags tjeneste

29. september 2018 Sønderborg

SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg fik lørdag besøg af SOS bestyrelsesmedlem, Esther Jensen, som gennem de seneste mange år har rejst verden rundt på motorcykel og besøgt 55 børnebyer i 39 lande.

De mange ture fortalte hun oim i Alsion, hvor SOS Børnebyerne havde inviteret til Jass og Brunch. Og naturligvis var det de muntre herrer i Hr. Jensens Jasskapel, der leverede herlig ‘jass’.

Sidst i arrangementet optrådte to unge musikere fra Sønderborg musikskole, Mads på guitar og Christine med violin og sang.

Husflidsskolen havde sat flere af deres trækunstværket frem indtægterne gik – ligesom billetsalget – til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodia.

Du kan se BILLEDER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...