SOS Børnebyerne tænder lys for verdens børn

17. november 2018 Broager

Igen i år er SOS børnebyerne at finde i Historisk Værksted ved det store julemarked på Cathrinesminde Teglværk i de to sidste weekender i november. Der vil som altid være tombola med flotte gevinster doneret af handlende og private rundt i hele kommunen. Man inviteres også til at tænde et lys og sende en kærlig tanke til verdens forældreløse og udsatte børn.

Tænde-lys kampagnen er et ønske om, at flere tegner et fadderskab og dermed vil være med til at tænde lys i et barns liv og give det en fremtid med omsorg og uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber rigtig mange vil være med til at tænde lys, når de besøger os i Historisk værksted. Vi har i julen tendens til at overforbruge og måske glemme, hvor godt vi har det her. Derfor vil vi gerne minde om de børn ude i verden, der mangler det mest basale – mad, tøj, sundhed, skolegang og kærlig omsorg” siger Bodil Glenthøj, formand for SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborgområdet.

“Denne kampagne skal sætte fokus på, at intet barn skal vokse op alene og uden forældreomsorg, og med et fadderskab kan man være med til at gøre en kæmpeforskel i et barns liv”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

500 børn skal have et hjem til jul

Sammen med SOS Børnebyerne vil Sønderborg lokalgruppe tænde lys for 500 børn i december. Alt for mange børn lever uden forældre, der passer på dem. Men alle børn har brug for nogen, der tager sig af dem, så de kan vokse op i trygge rammer og beholde deres familie.

Helt konkret betyder det, at børneorganisationen søger 500 nye faddere, der vil være med til at give et barn en tryg barndom i en kærlig familie i en børneby.

I år får man en lille julegave, hvis man bliver fadder og er med til at give et barn et trygt og kærligt hjem til jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den danske designvirksomhed Nordahl Andersen har gavmildt doneret en af de populære lysholdere fra H.C. Andersen-serien i velkomstgave til de første 500 nye faddere, så man kan tænde lys på juletræet og sende sit fadderbarn en varm tanke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...