Stiftende generalforsamling i Folkebevægelsen mod affald i naturen

12. september 2018 Sønderborg

Der er  stiftende generalforsamling for “Folkebevægelsen mod affald i naturen” den 25. september kl. 19.00 i MultiKulturhuset i Sønderborg.

Svend Erik Petersen fra Vollerup har startet en Facebookgruppe, der skal blive til en landsdækkende folkebevægelse og den skal bidrage til, at der ikke bliver smidt affald i naturen.

“Enhver, der ikke smider affald i naturen kan melde sig ind i gruppen, hvis han eller hun forpligter sig til at påtale det – gerne med lidt humor – når de ser nogen smide affald fra sig”, siger Svend Erik Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhver kan søge om medlemskab HER på bevægelsens Facebookside, hvor der også kommer en dagsroden for den stiftende generalforsamling.

“Og alle og enhver er velkommen til at deltage i generalforsamlingen”, siger Svend Erik Petersen.

Læs og hør mere HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...