Stiftende generalforsamling i Folkebevægelsen mod affald i naturen

12. september 2018 Sønderborg

Der er  stiftende generalforsamling for “Folkebevægelsen mod affald i naturen” den 25. september kl. 19.00 i MultiKulturhuset i Sønderborg.

Svend Erik Petersen fra Vollerup har startet en Facebookgruppe, der skal blive til en landsdækkende folkebevægelse og den skal bidrage til, at der ikke bliver smidt affald i naturen.

“Enhver, der ikke smider affald i naturen kan melde sig ind i gruppen, hvis han eller hun forpligter sig til at påtale det – gerne med lidt humor – når de ser nogen smide affald fra sig”, siger Svend Erik Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhver kan søge om medlemskab HER på bevægelsens Facebookside, hvor der også kommer en dagsroden for den stiftende generalforsamling.

“Og alle og enhver er velkommen til at deltage i generalforsamlingen”, siger Svend Erik Petersen.

Læs og hør mere HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...