Sundhedshus Nordborg klar til de sundheds-søgende

18. juni 2014 Uncategorized

Nu er Sundhedshus Nordborg klar til brug – og det blev det efter den officielle åbning onsdag. hvor der dukkede adskillige politikere, embedsmænd

Tre klip og snoren er delt.

Tre klip og snoren er delt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen.

Erik Lauritzen.

og andre op til en reception. Antallet af besøgende er der vist ingen, der har tal på, men der var virkeligt mange.

– Sundhedshusets beliggenhed har der været mange diskussioner om, men nu er det her – og jeg synes, det ser rigtigt ud, siger borgmester Erik Lauritzen, der skulle klippe snoren. Det lykkedes ham at få den delt i to efter få forsøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsudvalgsformand Helge Larsen var også skrevet ind i talerækken. Han kaldte Sundhedshuset for et eksempel på udvikling:

– Først var her rådhus og så blev det til kursussted og i dag er det et sundhedshus, der har en bred vifte af tilbud til borgerne, siger han.

Helge Larsen.

Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sundhedshuset skal nok komme til at glæde her i Nordborg. Herfra er der nemlig langt til sygehuset i Aabenraa.

Blandt de særligt inviterede var også tidligere socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen, der har siddet med ved bordet i tilløbet til Sundhedshuset.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...