Virksomhed fra Nordborg vinder Håndværkerprisen 2021

Pressefoto
Pressefoto
11. oktober 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Regionens dygtigste håndværkere er netop blevet hyldet ved den årlige prisuddeling, som er arrangeret af den digitale platform, håndværker.dk. Og en af vinderne er et af de lokale håndværkerfirmaer fra Nordborg: Syddansk Håndværkersevice ApS.

”Som tilflyttere er vi, i vores familieejede virksomhed, utroligt stolte og beærede over den ros vi får fra lokalsamfundet, som jo er vores primære kundesegment – nemlig Als og omegn. Vi bestræber os derfor på at ansætte lokalt og som tak for den anerkendelse vi får, støtter vi selvfølgeligt også både lokalsporten og Hjerteforeningen”, siger indehaveren af Syddansk Håndværkerservice, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi læner os stadig op ad første generationen, og videregiver de mere end 50 års erfaring i branchen til vores svende og lærlinge, der efterhånden har fået vores faglige stolthed og den ære vi ligger i faget under huden. Og sidst, men ikke mindst, anser vi det som vores vigtigste opgave at give vores kunder en samlet positiv oplevelse fra start til slut og overgå vores kunders forventninger, når vi skal hjælpe med at løse gulv-, tømrer-, snedker-, maler- og mureropgaver”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syddansk Håndværkerservice ApS vinder for tredje år i træk førstepladsen i kategorien ’Bedst anbefalede gulvsliber’ blandt alle de deltagende håndværkere i Region Syddanmark baseret på kundernes evalueringer.

Derudover, vinder Syddansk Håndværkerservice ApS i år prisen som ’Bedst anbefalede gulvlægger’.

Bag prisuddelingen står Håndværker.dk, der i år har hyldet det gode håndværk i fem forskellige byer landet over. Det er sket ved store prisuddelinger, hvor værterne, for de i alt flere end 2.000 tilmeldte, har været Felix Smith og Mick Øgendahl.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt er der fundet 73 håndværkere landet over, der alle har gjort så godt et arbejde, at de igen og igen bliver rost til skyerne på Håndværker.dk af deres kunder.

Antallet af anmeldelser og den samlede score er afgørende for, hvilken håndværker, der vinder i en given branche. Som noget nyt har virksomhederne i år kæmpet mod virksomheder af samme størrelse.

Derfor er der i år tre kategorier: Enkeltmandsvirksomheder, virksomheder med 2-5 ansatte, og virksomheder med over fem ansatte.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...