10.000 kroner fra Lions til Red Barnet

16. oktober 2021 Sønderborg
Bente Lauritzen og Kurt Sørensen fra Lions. Privat foto
Bente Lauritzen og Kurt Sørensen fra Lions. Privat foto

Forleden fik Bente Lauritzen, som er formand for Red Barnet i Sønderborg, hele 10.000 kroner fra Lions i Sønderborg, så der er penge til at gøre noget for alle de udsatte familier, som har brug for den indsats, som Red Barnet tilbyder.

“Det er rigtigt dejligt og penge vil blive brugt på vores arbejde med børnefamilier”, siger Bente Lauritzen og fortæller, at når aktiviteterne foregår i skoven eller andre steder i naturen, så er de ikke så dyre.

“Så skal vi kun betale for en bus og for lidt mad”, siger hun til SønderborgNYT og hun tilføjer, at når det er sådan, så rækker pengene langt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil også gerne invitere familierne en tur i biografen og nu skal vi til at lægge programmet for det kommende år – og så ser vi, om der er penge til biografbilletter”.

Red Barnet-formanden synes, det er rigtigt dejligt, når Lions støtter.

“Det er det, fordi penge giver os flere muligheder for at lave noget. Men lige så vigtigt er det, at Lions påskønner det arbejde, som vi laver”.

“Vi er så heldige, at der er mange, som har lyst til at støtte os. Når der er det, så kan det hænge sammen med, at hver en krone vi får ind, bliver brugt på velgørenhed. Vi skal ikke bruge penge til lønninger og andre administrative udgifter”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...