10 familier kan få hjæp fra Børnenes Jul

16. oktober 2020 Sønderborg
Nu er det muligt at søge om julehjæp til Børnenes Jul 2020, så står du i en situation, hvor hverdagen er præget af udfordringer, det være sig sygdom, økonomi eller andet, og virker det helt uoverskueligt, at julen er lige om hjørnet og har du samtidig hjemmeboende børn, som du ville ønske, der var overskud til at julehygge med?
Så kan du søge Børnenes Jul i Sønderborg om hjælp.
Artiklen fortsætter under annoncen

Under normale omstændigheder er Børnenes Jul jo en juletræsfest, hvor der både er julemand, julehygge, julemad og julegaver. Juletræsfesten skulle i år være holdt lørdag den 19. december. Men på grund af Corona vil vi – efter bedste evne – forsøge at bringe julehyggen hjem til jer.
Det er derfor vigtigt, at I er hjemme denne dag, og kan tage imod ‘julehyggen’, når vi kommer. Vi aftaler naturligvis et mere præcist tidspunkt for hver enkelt familie, når datoen nærmer sig, skriver Børnenes Jul.
Artiklen fortsætter under annoncen

Kravet for deltagelse
Børnenes Jul er for trængte børnefamilier i Sønderborg Kommune, der af forskellige årsager har en svær og udfordrende hverdag.
Sådan søges der
Man søger ved at sende en mail til boernenesjul@gmail.com, hvor man beskriver sin situation samt oplyser navn, adresse og telefonnummer plus alder og navn på børn.
Ansøgningsfrist?
Ansøgningsfristen er søndag den 22. november.
Antal familier
Der julehjælp til 10 familier. Det er desværre lidt færre end normalt, men det hele skal kunne gå op under de her nye, midlertidige omstændigheder.
Artiklen fortsætter under annoncen

Alle vil få svar på deres ansøgninger senest onsdag d. 25. november 2020.
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...