100 år gamle Sønderborghus er klar til sæsonen

25. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Sønderborghus slår dørene på vid gab den 4. oktober.

Sønderborghus slår dørene på vid gab den 4. oktober.

De færreste beboere og forbipasserende på Løngang har sommeren igennem været i tvivl om, at Sønderborghus var i gang med en ansigtsløftning af de større. 4. oktober er det 100 år gamle medborgerhus og et af regionens bredest satsende rytmiske scener klar til at vise, at selv om man er fra 1914, så kan man sagtens ligne og lyde som noget fra 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Daglig leder, Lars Ole Hansen, ridser projektet op:

  • Nye og flere toiletter, større og bedre velkomstområde, garderobe og forbedrede adgangsforhold for kørestolsbrugere har været opgaven, samtidig med at bygningen har fået lidt generel reparation efter nu 100 års aktivitet, siger han og fortsætter med et løfte:

  • Når I besøger Sønderborghus næste gang, vil I opleve et mere åbent hus med flere områder med sofaer og stole, så ventetiden inden en koncert, aktivitet eller et møde bliver mere behagelig. Teatersalen er der ikke rørt ved, men den lille sal Black Spot har også fået en overhaling.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

To fluer med to smæk

Derfor har Sønderborghus hele to gode grunde at gøre særligt meget postyr af den genåbning, der er sat til 4. oktober: 100 års fødselsdag for det gamle hus samt ombygning. Det sker til to arrangementer.

  • Den 4. oktober i tidsrummet 14 – 16.30 holder vi åbent hus med gratis kagebord, kaffe og sodavand, så alle har mulighed for at komme ind og kigge på de nye faciliteter og få et par fornøjelige timer. Der vil være masser af forskellig underholdning plus arbejdende værksteder. Der bliver selvsagt også konkurrencer, hvor de heldige kan vinde billetter til vores koncerter, siger Lars Ole Hansen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Ugen efter følger det egentlige koncertbrag, når bands står i kø for at give den gas på scenen. Som den daglige leder udtrykker det, så er det en koncertrække, der ”byder velkommen til de næste 100 års aktiviteter”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb – og mange opfordringer fra vores læsere – er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen redaktionen  

Læs mere...