100 procent velgørenhed – 100 procent Sanne Salomonsen

29. december 2014 Kultur

Teaterkoncerten Kød og Blod er vores velgørende forestilling, der illustrerer mange af livets nuancer i en sammensmeltning med Sanne Salomonsens sange, siger Malou Sandvej i en pressemeddelelse.

Målet er at tjene flest mulige penge, der skal bruges på Ung Effekts velgørenhed, som giver lyspunkter i de grå dage, der er i socialt udsatte børnefamilier. Ung Effekt har eksempelvis holdt jul for 200 børn og voksne i SFS-Hallen.5e140c3f-4fb1-4e16-9b63-4504dd3c4ce6

Artiklen fortsætter under annoncen

Teaterkoncerten Kød & Blod er ikke én sammenhængende historie, men en samling af mange små ’fortællinger’ – en form for collagefortælling. Musikken er det bærende element i forestillingen og vi har valgt, at sende denne velgørende musikhyldest til Sanne Salomonsen, som tak for hendes fuldstændige fantastiske musik igennem tiden. Vi har nyfortolket musikken og tilføjet et twist af rebelsk karisma og vanvittighed. Vi kan ikke vente med, at præsentere det for jer.

Vi eksperimenterer med at gøre rummet mellem de medvirkende og publikum mindre. Målet er helt fysisk at arbejde med publikumsrummet på den måde, at de medvirkende kommere tættere på tilskueren.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Fælles for dig, mig, den forrige og den næste er, at vi alle fødes og at vi alle dør – uden undtagelser”.

100% velgørenhed – 100% Sanne Salomonsen.

Køb din billet på Biletto og støt de initiativrige unge i Ung Effekt

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...