Sønderborg Svømmeklub får mere tid i vandet

8. juni 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I forbindelse med den årlige fordeling af timer i Humlehøj Hallen, har Sønderborg Kommune tildelt Svømmeklubben Sønderborg en del ekstra timer til efterårssæsonen.

Vi er meget glade for den konstruktive dialog vi har haft med Sønderborg Kommune om manglende vandtid, har resulteret i, at vi har fået tildelt ekstra tid i eftermiddagstimerne, da vi de seneste sæsoner desværre ikke har haft mulighed for at opfylde alles ønske om at kunne gå til svømning.

Vi måtte godt nok afgive nogen aftentimer, men nu har vi mulighed for at tilbyde de nødvendige holdpladser i ‘primetime’ så vi forhåbentlig ikke skal afvise nogen fordi der ikke er ledig plads på holdene, skriver svømmeklubben i en pressemeddelelse i forbindelse med at der åbnes for tilmelding til ny sæson søndag d. 10. juni kl. 10.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye hold

Blandt nyhederne i Svømmeskolen er, at vi til denne sæson, har oprettet et begynder A hold til de 4-5 årige, samt at det nu vil være muligt at vælge undervisning på begynder holdene B1 og B2, enten mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og som noget helt ny, også lørdag eftermiddag, hvor det i denne sæson kun har været mandag og onsdag.

Der er også oprettet ca. 90 pladser ekstra på de videregående C hold i svømmeskolen.

Til de lidt ældre svømmere har vi oprettet et livredningshold til dem som gerne vil fortsætte med at svømme når svømmeskolen er bestået, men hvor der ud over vedligeholdelse af svømmefærdighederne, vil være stor fokus på livredning med mulighed for at tage Livredningsprøverne fra Dansk svømmeunion – Livredning 1, Livredning 2, eller Livredning 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

De ekstra timer, betyder også at vores eliteafdeling får mulighed for at øge træningsmængden, så de igen får mulighed for at få op til 9 ugentlige træningspas i vandet, slutter svømmeklubben sin pressemeddelelse.

Beskrivelse af samtlige hold, samt træningstider kan ses HER på klubbens HJEMMESIDE.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...