Esport: Team Nova udvider med fem spillere

30. august 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Team NOVA er stolte over at kunne præsentere fem nye CS GO-spillere, der skal repræsentere organisationen under vores nye CS GO Hold.

Velkommen til KaDaZ, danno, zYNC, OzA, Vazor – tilsammen udgør disse 5 spillere Team NOVA PRO, skriver Team Nova i en pressemeddelelse.

“Vi er stolte over at Team NOVA igen kan dele en ny god historie, da vi har fået vokseværk og nu kan præsentere et prohold under Nova-fanen. Med et prohold kan vi vise os frem i toppen af dansk cs, mens vi fortsat har vores main- og youngsters hold, som er under stadig opbygning og massiv udvikling, siger Kenneth ‘7ri’ Nielsen, Headcoach for Team NOVA .

Artiklen fortsætter under annoncen

Organisationen, har sammen med spillerne, indgået en god fælles aftale, som gør at alle kan performe bedst muligt.

“Målet for vores nye prohold er klart en plads i Top 10 i Danmark, trods vi ved, det bliver en svær opgave, fordi toppen aldrig har været mere proppet med hold til netop de pladser”, siger træneren.

“Team NOVA er ikke blege for at sende vores hold afsted, som vi har gjort til CBE National Tour – Kolding. Det er en del af Team NOVAs esportkultur, at vi skal ud og vise os frem”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styr på rammerne

Holdet har træningslokaler med minimum fem opsatte computere klar, så spillerne kun skal medbringe deres eget headset, mus og keyboard. Det blev også godt benyttet af de unge i sommerferien, hvor vi havde besøg af flere spillere, som var inde og spille med.

“Vi ved, hvor vigtigt det er, at rammerne er i orden, så spillerne kan yde deres bedste. Det er vigtigt at støtte spillerne og vi skal være med til at skabe den ro, så fokus bliver lagt i spillet og ikke alt det unødvendige”, siger Kenneth ‘7ri’ Nielsen fra Team NOVA.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Foredrag gør foreninger klogere på børn og deres forældre

19. april 2024 Frivillige

Mange foreninger oplever at der er børn, der kun deltager i de ugentlige aktiviteter, men når der er træningslejr, lejre eller ture på programmet vælgere forældrene ikke at lade deres børn deltage. Samrådet Alssund har derfor sammen med Folkeoplysningsudvalget i Sønderborg Kommune arrangeret et foredrag med professor Lene Tanggaard, Torsdag den 25. april kl 19.00, […]

Læs mere...