13-årig fik stjålet sin taske ved skøjtebanen

11. december 2015 112

En 13-årig pige løb på skøjter på skøjtebanen i Sønderborg. Da hun kom tilbage til sin plads, var hendes taske blevet stjålet. Tasken, en mørkeblå rygsæk, indeholdt et par sorte Hummel sko i str. 41 og en Iphone 6.skøjt

På Kløverlykke i Hørup brød ukendte gerningsmænd ind i en parkeret bil ved at smadre en rude. Fra bilen stjal de en taske med tøj, en ældre bærbar PC af mærket HP og en golftaske, der indeholdt køller, bolde, handsker, golfhue og regntøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Østeuropæere forsøgte at stjæle fra ældre dame

På parkeringspladsen ved Perlegade i Sønderborg blev en 77-årig kvinde onsdag opsøgt af en mand og en kvinde der spurgte om vej til et hospital eller en bus. Imens den 77-årige snakkede med dem, stak kvinden sin hånd ned i den 77-åriges lomme. Lommen var tom så kvinden fik ikke noget ud af sin frækhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to personer var begge østeuropæiske af udseende. De var begge usoignerede og talte begge dansk med accent. Manden beskrives derudover som 40-50 år, 180-182 cm høj, fedladen og lys i huden med kort sort hår, oplyser Politiet.

Kvinden var 40-45 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden med lyst mellemlangt hår. Kvinden havde også “grimme” tænder.

Har du set de to personer eller kan du hjælpe politiet med oplysninger så ring gerne på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...