13-årig fik stjålet sin taske ved skøjtebanen

11. december 2015 112

En 13-årig pige løb på skøjter på skøjtebanen i Sønderborg. Da hun kom tilbage til sin plads, var hendes taske blevet stjålet. Tasken, en mørkeblå rygsæk, indeholdt et par sorte Hummel sko i str. 41 og en Iphone 6.skøjt

På Kløverlykke i Hørup brød ukendte gerningsmænd ind i en parkeret bil ved at smadre en rude. Fra bilen stjal de en taske med tøj, en ældre bærbar PC af mærket HP og en golftaske, der indeholdt køller, bolde, handsker, golfhue og regntøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Østeuropæere forsøgte at stjæle fra ældre dame

På parkeringspladsen ved Perlegade i Sønderborg blev en 77-årig kvinde onsdag opsøgt af en mand og en kvinde der spurgte om vej til et hospital eller en bus. Imens den 77-årige snakkede med dem, stak kvinden sin hånd ned i den 77-åriges lomme. Lommen var tom så kvinden fik ikke noget ud af sin frækhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to personer var begge østeuropæiske af udseende. De var begge usoignerede og talte begge dansk med accent. Manden beskrives derudover som 40-50 år, 180-182 cm høj, fedladen og lys i huden med kort sort hår, oplyser Politiet.

Kvinden var 40-45 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden med lyst mellemlangt hår. Kvinden havde også “grimme” tænder.

Har du set de to personer eller kan du hjælpe politiet med oplysninger så ring gerne på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...