13. juni kl. 18 skydes Bike & Run i gang

2. maj 2019 Kultur

Sønderborg Familie og Firma Sport er vært, når der den 13. juni kl. 18 er Bike & Run Stafetten ved SFS-Hallen i Sønderborg.

Selvom Bike & Run Stafetten strækker sig over 42,195 kilometer, er der tale om en hyggelig maraton-event. Som hold – med tre til fem personer – deler man anstrengelserne – enten som løber eller på cykel. Hvert år stiller både luntere og hurtigløbere – samt dem på bedstemorcykler og dem på racercykler – til start i Bike & Run Stafetten, skriver Sønderborg Familie- og Firma Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonny Arnold fra Firmaidrætten i Sønderborg lader op til et brag af en aften – start- og målstregen er i øvrigt placeret ved SFS-Hallen.

”Deltagernes udstyr afspejler, at der er plads til alle. Vi uddeler godt nok præmier til de hurtigste, men det sociale er og skal være i højsædet – der er fuld forståelse for, at alle deltager på lige nøjagtig det niveau, man føler for. Jeg ser frem til en aftenstund, hvor rigtige mange lokale borgere får sved på panden og smil på læben,” siger Jonny Arnold og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

Også i år har vore samarbejdspartnere; Brugsen for Als og Sundeved, Kontor Syd og Alsie Express været så gavmilde at ”levere” lodtrækningspræmier.

Det er muligt at tilmelde sig Bike & Run Stafetten i Sønderborg frem til den 11. juni kl. 23.59. Læs mere og tilmeld jer på www.bikeandrun.nu.

Du kan også bare komme på selve dagen og tilmelde dit hold, men kom i god tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk