130 børn skal synge til certificeringsfest på Sønderskov-Skolen

6. april 2018 Kultur

Mandag den 16. april certificeres Børnehuset Toften og Kløverhusene officielt som ‘Sangglad Institution’ og har i den forbindelse en certificeringsfest i Sønderskov-Skolens festsal kl. 15.30 – 17.00.

Certificeringen kommer som kulmination på et målrettet arbejde for at få mere – og bedre – sang ind i hverdagen for både børn og pædagoger. Gennem en periode på 30 uger har de to institutioner haft besøg af Det Sønderjyske Sangcenters sangkonsulent, Anna Zaabalawi, 5 timer om ugen, hvor man konkret har arbejdet med en række mål, der definerer en Sangglad institution.

Som en del af udviklingsforløbet har institutionerne fået nyt sangpædagogisk materiale og børnene fra Toften og Kløverhusene har stiftet bekendtskab med tegneseriefigurerne Tone, Tempo og de små unoder, som er de gennemgående figurer i det sangpædagogiske materiale, skriver Det Sønderjyske Sangcenter til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

 

I alt 130 børn har været en del af projektet i de to institutioner, og de kommer til at synge ved certificeringsfesten.

Projektet gennemføres nationalt af Sangens Hus og ledes lokalt af Det Sønderjyske Sangcenter. Her er man glade for, at kommunen er gået ind i projektet og har påtaget sig den egenbetaling, der har været et krav ifm. sponsoratet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet, der også indeholder en app, signaturfilm, best practice materiale til det pædagogiske personale, film, en sangbog og grafisk materiale, fortsætter i de to institutioner over de næste to år med en gradvis udfasning af sangkonsulentens besøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...