13000 læsere følger SønderborgNYT på Facebook

13. november 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I starten af september var der 12000, der fulgte med i nyhedsopdateringer på SønderborgNYTs Facebook.

“Siden er der kommet 1000 mere, så vi nu er oppe på hele 13000”, siger redaktør Ole Kæhler.

“Det er en fantastisk oplevelse, at der er så mange mennesker, der har glæde af ideen om løbende at opdatere sønderborgenserne med lokale nyheder i et antal, der kan leveres af en enmands-redaktion “, siger han.

Hovedparten af læserne følger SønderborgNYT direkte på hjemmesiden, hvor der er flere end 55.000 læsere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De høje læsertal gør SønderborgNYT interessant for lokale annoncører og også på det område er der fremgang”, siger Ole Kæhler, der sætter stor pris på den seriøse indsats SønderborgNYT-partner Michal Kjær leverer på salgssiden.

“Og så er det især dejligt, at Michael Kjær har beregnet SønderborgNYTs priser, så de falder i god jord hos kunderne”. Rigtigt mange annoncører er også glade for, at de får et bud på, hvad de kan forvente af opmærksomhed gennem annonceringen. Med andre ord: Et bud på hvad de får for pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan vores kunder se statistikken bag deres annoncekampagner”, siger Ole Kæhler, der godt kan li’ at der er gennemsigtighed på den vare, som SønderborgNYT sælger.

 

 

26. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Grønt lys fra Sønderborg Varme til sammenlægning med Broager Fjernvarme

26. april 2024 Erhverv

Billigere fjernvarme til forbrugerne og bedre muligheder for at skabe et grønt fjernvarmenet. Det er et par af gevinsterne ved at sammenlægge Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a, og bestyrelserne i begge selskaber har netop fået solid opbakning til at fortsætte drøftelserne om sammenlægning. Siden november har Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a […]

Læs mere...