14-årig pige fra Sønderborg Yacht-Club bedst i Danmark

26. oktober 2015 Kultur

Charlotte Bjerg Lorenzen fra Sønderborg Yacht-Club, blev hædret i Københaven ved en reception hos TORM sent fredag eftermiddag, som vinder af Torm Grandprix-serie, hvor hun er bedste danske pige i Optimistjollen 2015.

Charlotte Bjerg Lorenzen. Foto: Per Heegaard.

Charlotte Bjerg Lorenzen. Foto: Per Heegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlotte Bjerg Lorenzen, som er 14 år, har sejlet optimist jolle siden hun var 7 år og har haft rigtig mange oplevelser med optimistjolle. I år har hun været i Spanien, Italien og EM Wales samt en masse stævner rundt omkring i hele Danmark.

“Jeg kan ikke komme i tanke om nogen sport som giver så mange oplevelser”, siger Chalotte Bjerg Lorenzen i en pressemeddelelse fra Sønderborg Yacht-Club.

Udover oplevelser giver sporten også udholdenhed, koncentration, en masseviden om vind og vejer samt en masse gode vener over hele landet, forsætter Charlotte Bjerg Lorenzen med et stort smil.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...