15-årig volleyboldspiller udtaget til landsholdet

17. oktober 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler
12170503_10153666812647378_1900151792_n

Privatbillede

15-årige Freja Oluffa Gørtz fik forleden en af hendes helt store drømme opfyldt: Hun fik besked om at hun er udtaget til det danske U17-volleyball-landshold. Freja Oluffa Gørtz har spillet volleybold i små fem år og det er der en god forklaring på:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg startede med volley, fordi min mor spillede, og det så sjovt ud”, siger Freja Oluffa Gørtz til SønderborgNYT og hun fortsætter:

“Jeg synes der er mange søde mennesker indenfor min sport og vi har det rigtig godt sammen”. 

Den 15-årige volleyballspiller har været rigtig glad for sporten, og nu har det så bragt hende så vidt, at hun er udtaget til U17-landsholdet, hvor hun allerede indenfor den nærmeste fremtid får sin debut. Hun skal, sammen med de andre nye spiller, på en træningscamp i København, hvor spillerne skal lære at arbejde sammen på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når campen er overstået, skal holdet sidst i oktober til NEVZA-mesterskaberne, som er det nordeuropæiske mesterskab for U17-landshold.

Freja spiller lige nu på det hjemlige Sønderborghold, DU18, og det har hun ingen planer om at stopper med – heller ikke selvom hun nu også kan kalde sig landsholdspiller.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...