1500 har købt billet til Alskoncerten

2. august 2017 Kultur

Alt er klar til den 17. udgave af Alskoncerten og publikum kan glæde sig til en dag med topunderholdning og spændende musikoplevelser i superhyggelige Augustenborg Slotspark, med hele tre topprofessionelle orkestre og en håndfuld knalddygtige solister, som præsenterer fire meget forskelligartede musikalske afdelinger. Udgangspunktet for koncerten er fortsat musik af høj kvalitet og at den musikalske oplevelse består, men publikum vil opleve at meget er forandret i forbindelse med årets Alskoncert.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse, hvor det også nævnes, at antallet af solgte billetter lige nu er 1500.

Årets solisthold består af sangerinden og en af Danmarks dygtigste sopraner Louise Fribo, en af Danmarks dygtigste tenorer, musicalstjernen og entertainer af guds nåde Jesper Lundgaard – som også er konferencier på dagen, musiker og sanger, som dækker de fleste stilarter – lokale Christoffer Brodersen, samt en af Danmarks ypperligste violinister med et stort underholdningsgen Kim Sjøgren og endelig vil Susanne Vibæk optræde både som solist og dirigent på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncertens normale ”husorkester” SMUK – Slesvigske Musikkorps er tilbage i Slotsparken og de glæder sig som til juleaften.

SMUK præsenterer to afdelinger – en med musicals og en med populære danske og udenlandske klassikere og evergreens. Der bliver også en afdeling med irske Johnny Logan med Band, som vil præsentere irsk folkemusik og nogle af Logans store Grand Prix hits, og endelig bliver der en afdeling med ABBA Show med alle de kendte ABBA hits som alle kender, præsenteret af supper professionelle ABBA Revival fra Tjekkiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den røde tråd til årets Alskoncert forbliver uændret – Musikalske oplevelser, hyggeligt samvær, musik du kender og syng med på hit på hit af kendte pop/rock klassikere samt evergreens fra musical verdenen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk