Ekstra penge til Social- og Seniorområdet rokker ikke ved sparekrav

19. juni 2019 Politik

Borgmester Erik Lauritzen fortæller efter onsdagens økonomiudvalgsmøde, at der i det kommende budget er lagt flere penge i Social- og Seniorområdet.

“Vi ved jo, der bliver flere og flere og ældre – og selvom de fleste er friske og rørige, så er der også flere end tidligere, der skal have meget pleje. Det er der sat penge af til”, siger Erik Lauritzen.

Også indenfor socialområdet er der brug for ekstra penge.

“Også her er der lagt flere penge ind. Nogle af dem bruges på at hjælpe det stigende antal med psykiske lidelser og også på handicappede, der flytter hjemmefra og skal have plejepersonale”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig skal unge, der har et handicap også flytte fra far og mor. Det er jo helt naturligt”, siger han.

Skal stadig spare 7 millioner

Økonomiudvalget kræver stadig, at Social- og Seniorudvalget finder besparelser for 7 millioner kroner. En besparelse samtlige medlemmer har nikket til.

“Nu sender udvalget en række ‘spareforslag’ i høring og de bakkes ikke op af Dansk Folkeparti”, siger borgmesteren.

Dansk Folkepartis udvalgsmedlem, Dorthe Mehlberg, er ikke kommet med andre spareforslag end dem, som de øvrige udvalgsmedlemmer har foreslået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se spareforslagene HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...