Sønderborg Sommer Revy er midtvejs i sæsonen

1. juli 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag holdt Sønderborg Sommer Revy den traditionelle Midtvejsfest, hvor hele personalet med ægtefæller var inviteret til en slappe af,  hygge og festdag, og hvor det kun er direktionen, der kender propgrammet.

Midtvejsfest var med bustur, lidt smagning af gode flydende væsker og en lækker middag på Restaurant Værftet, skriver Sønderborg Sommer Revy.

Her blev der holdt taler fra direktionen, og den traditionelle festsang, der er forfattet af skuespillerholdet blev sunget.

Sjov, skarp og med kærlige stikpiller til alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikerne og teknikken stod som sædvanligt for det underholdende musikalske indslag, og så blev der ellers snakket, grinet, sunget og festet til langt ud på de små timer.

Humøret var helt på højde med de klapsalver, der hver aften sender revyholdet hjem efter nok en vellykket forestilling.

Den nye revydirektør Jeanne Boel er da også vældig godt tilfreds med det hele.

“Vi står midt i en super sæson, med et publikum, der efter hver forestilling spontant rejser sig og derefter sender os de flotteste anbefalinger på Facebook”, siger Jeanne Boel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen har nu solgt over 16.000 billetter og har haft en helt fantastisk juni måned.

I juli er der endnu billetter på alle spilledage, men alle håber naturligvis, at det gode salg vil fortsætte, så det totale salg ender på over 18.000 og en belægning på et pænt stykke over 90 procent.

Sidste spilledag er lørdag den 27. juli.

26. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Den første madvaredonation til SINDs Folkekøkken er i hus

26. april 2024 Frivillige

Foreningen Sind arbejder ihærdigt på at genåbne Folkekøkkenet, som bliver til SINDs Folkekøkken og meningen er, at økonomisk pressede skal have mulighed for at få et godt måltid til en lav pris i Frivillighedens Hus. “Danish Crown har allerede doneret madvarer til den første gang, vi åbner vores folkekøkken og i dag, fredag, hentede jeg […]

Læs mere...