162 tilskuere så Egen UI vinde over Agerbæk/Starup

30. maj 2021 Sport
Arkivfoto
Arkivfoto

I fodboldens Jyllandsserie vandt ‘de grønne’ fra Guderup over gæsterne fra Agerbæk/Starup med 1-0 på hjemmebanen Linak Arena foran 162 tilskuere i lørdags.

I det solbeskinnede vejr på det dejlige Guderup Idrætsanlæg scorede hjemmeholdet kun 1 gang trods yderligere 3-4 flot gennemspillede angreb med det man i fodboldsproget kalder 100 procents chancer. Da Egen holdt hjemmeholdet fra store chancer og scoringer blev slutresultatet altså 1-0, og Egen kunne sætte 3 dejlige point ind på Jyllandsserie-kontoen, og dermed fastholde tredjepladsen i rækken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdet er således kun to point fra den befriende 2. plads i rækken, dog med en kamp mindre end Give på 2. pladsen, skriver Egen UI.

Egen scoringen kom i begyndelsen af 2. halvleg. Det var et fantastisk flot mål, scoret med bandebrasken af Andreas Buch efter et imponerede forarbejde af Malaya. Inden Malaya sendte bolden i panden på Andreas havde han passeret tre Agerbæk-spillere på kunstnerisk og akrobatisk vis – og det udløste stor jubel blandt de mange fremmødte tilskuere.

Næste opgave for Egen-spillere bliver udekampen på lørdag mod Skanderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...