162 tilskuere så Egen UI vinde over Agerbæk/Starup

30. maj 2021 Sport
Arkivfoto
Arkivfoto

I fodboldens Jyllandsserie vandt ‘de grønne’ fra Guderup over gæsterne fra Agerbæk/Starup med 1-0 på hjemmebanen Linak Arena foran 162 tilskuere i lørdags.

I det solbeskinnede vejr på det dejlige Guderup Idrætsanlæg scorede hjemmeholdet kun 1 gang trods yderligere 3-4 flot gennemspillede angreb med det man i fodboldsproget kalder 100 procents chancer. Da Egen holdt hjemmeholdet fra store chancer og scoringer blev slutresultatet altså 1-0, og Egen kunne sætte 3 dejlige point ind på Jyllandsserie-kontoen, og dermed fastholde tredjepladsen i rækken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdet er således kun to point fra den befriende 2. plads i rækken, dog med en kamp mindre end Give på 2. pladsen, skriver Egen UI.

Egen scoringen kom i begyndelsen af 2. halvleg. Det var et fantastisk flot mål, scoret med bandebrasken af Andreas Buch efter et imponerede forarbejde af Malaya. Inden Malaya sendte bolden i panden på Andreas havde han passeret tre Agerbæk-spillere på kunstnerisk og akrobatisk vis – og det udløste stor jubel blandt de mange fremmødte tilskuere.

Næste opgave for Egen-spillere bliver udekampen på lørdag mod Skanderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...