17-årig pige sigtet for falsk anmeldelse

18. august 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 17-årig pige fra Sønderborg fik i sidste uge meget presse-opmærksomhed efter, hun anmeldte et overfald til politiet mandag morgen.

Knud Kirsten, leder af det lokale politi.

Knud Kirsten, leder af det lokale politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge pigens forklaring blev hun bortført af to mænd fra Ringriderpladsen til et ukendt sted, hvor hun blev offer for et seksuelt overgreb og blev tilbageholdt i tre timer af mændene.

Pigen har dog erkendt, at hun blot havde været hos en bekendt, og at det med overfaldet var noget, hun havde fundet på – og derfor har politiet nu valgt at sigte hende for falsk anmeldelse, oplyser Knud Kirsten, leder af lokalpolitiet i Sønderborg til TV SYD.

Knud Kirsten fortæller videre, at sagen vil blive overdraget til politiets juridiske afdeling, der skal afgøre, om sagen skal have et retsligt efterspil. Til sagen hører det også, at pigen på grund af sin alder ikke er myndig endnu, hvorfor det endnu er for tidligt at sige noget om, hvordan sagen ender.

Artiklen fortsætter under annoncen

(Inden der evt. kommenteres på artiklen, så husk, at ingen kender pigens motiver for at gøre, som hun gjorde. Altså… hold en god tone.)

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...