17-årig pige sigtet for falsk anmeldelse

18. august 2015 112

En 17-årig pige fra Sønderborg fik i sidste uge meget presse-opmærksomhed efter, hun anmeldte et overfald til politiet mandag morgen.

” width=”300″ height=”197″ /> Knud Kirsten, leder af det lokale politi.

Ifølge pigens forklaring blev hun bortført af to mænd fra Ringriderpladsen til et ukendt sted, hvor hun blev offer for et seksuelt overgreb og blev tilbageholdt i tre timer af mændene.

Pigen har dog erkendt, at hun blot havde været hos en bekendt, og at det med overfaldet var noget, hun havde fundet på – og derfor har politiet nu valgt at sigte hende for falsk anmeldelse, oplyser Knud Kirsten, leder af lokalpolitiet i Sønderborg til TV SYD.

Knud Kirsten fortæller videre, at sagen vil blive overdraget til politiets juridiske afdeling, der skal afgøre, om sagen skal have et retsligt efterspil. Til sagen hører det også, at pigen på grund af sin alder ikke er myndig endnu, hvorfor det endnu er for tidligt at sige noget om, hvordan sagen ender.

(Inden der evt. kommenteres på artiklen, så husk, at ingen kender pigens motiver for at gøre, som hun gjorde. Altså… hold en god tone.)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk