17-årig udtaget til U17-landsholdet i Amerikansk fodbold

3. oktober 2015 Kultur

 

PH0A1996Jacob Hermann er glad, rigtig glad. Jacobs glæde skyldes, at han er udtaget til U17 landsholdet i Amerikansk Foldbold. Til daglig spiller han med hos Sønderborg Sergeants, der er Sønderborgs eneste fodboldhold, som spiller det amerikanske spil. Jacob har spillet i små to år, og har egentlig ingen planer om at stoppe med det. Heller ikke selvom hans drøm er at studere jura.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har lidt kig på Aarhus som studieby, fordi de har et ret godt amerikansk fodbodhold”, siger Jacob Hermann, og fortsætter:

“Men jeg har også kig på Odense, der er også gode muligheder for at spille amerikansk fodbold.”
Men det varer lidt endnu, inden han forlader Sønderborg, foreløblig hygger Jacob sig med at spille med hos Sønderborg Sergeants, mens han passer sin 2.g på AGS.

Drømmen om at blive professionel

Jacobs drøm, er at blive proffesionel footballplayer og spille på det danske landshold. Den professionelle karriere kan måske blive hos en af de store klubber i Tyskland. Den helt store drøm er at komme med på et amerikansk collegehold og kunne leve af at dyrke sin sport. Og han er godt på vej. Med udtagelsen til U17 holdet, er der en reel mulighed for at Jacob kan ende med at komme op landsholdet, hvor han bliver set.

Går du med en drøm om at spille amerikansk fodbold, så er der to forskellige hold: Junior – fra 12 år til 19 år,  der træner hver onsdag fra klokken 16.30 til 18.30 ved banerne bag Sønderskov-Skolen.

Er du af den lidt ældre generation, så er seniorholdet mere interessant for dig. De træner hver tirsdag og torsdag, fra kl 19 – 21, det foregår også på banerner ved Sønderskov-Skolen.

Du kan besøge klubbens Facebook side  hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og finde informationer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...